Τα smartphones και τα tablets έχουν γίνει πλέον πολύ πιο εύχρηστα, με πολύ περισσότερες δυνατότητες και αυτό έχει οδηγήσει στην ραγδαία αύξηση των χρηστών τους. Έτσι, η κατασκευή μίας mobile εφαρμογής – η οποία τα προηγούμενα χρόνια θεωρούνταν πολυτέλεια – έχει γίνει απαραίτητο εργαλείο για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις. Βασικός κανόνας μας είναι πως οι εφαρμογές που δημιουργούμε είναι native, δηλαδή είναι γραμμένες στην μητρική γλώσσα της εκάστοτε συσκευής με τα πλεονεκτήματα που αυτό συνεπάγεται.

Διαδικασία :

Αρχικά κάνουμε ένα ραντεβού στο οποίο συζητάμε τους στόχους σας και μας δίνετε παραδείγματα εφαρμογών που ίσως σας έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον είτε λειτουργικά είτε σχεδιαστικά.
Αφού ακούσουμε προσεκτικά τα όσα μας είπατε, θα σας προτείνουμε με την σειρά μας κάποια χαρακτηριστικά που πιθανότατα σας ενδιαφέρουν ώστε να κάνουμε την εφαρμογή όσο το δυνατόν πιο ενδιαφέρουσα για τον τελικό χρήστη.
Στην συνέχεια σχεδιάζουμε το layout της εφαρμογής και αφού το εγκρίνετε και σας ικανοποιεί, γράφουμε τον κώδικα που απαιτείται. Τόσο απλά.

Κόστος :

Το κόστος μίας εφαρμογής εξαρτάται από τις δυνατότητές της. Σε γενικές γραμμές όμως μία αξιόπιστη εφαρμογή που περιέχει βασικές πληροφορίες για την επιχείρησή σας σε ένα αξιοπρεπές design ξεκινάει από τα 300 € / πλατφόρμα. Αυτό το κόστος βέβαια ανεβαίνει αν πρόκειται για πολυσύνθετες εφαρμογές οπότε καλό θα ήταν να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα.