Από μόνη της μία καλοφτιαγμένη ιστοσελίδα δεν μπορεί να μας φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Πρέπει να προσελκύσουμε το κοινό της στοχευμένα και για να επιτευχθεί αυτό πρέπει να ακολουθηθούν συγκεκριμένες τεχνικές internet marketing. Λαμβάνοντας υπ’όψιν τις ανάγκες αλλά και τον διαθέσιμο προϋπολογισμό της εκάστοτε επιχείρησης σας προτείνουμε όλες τις δυνατές λύσεις και πέρνουμε τις βασικές αποφάσεις για το πως πρέπει να κινηθεί η εκστρατεία σας.
α) επιλέγουμε ποια μέθοδος θα χρησιμοποιηθεί και
β) ποιες είναι οι κατάλληλες περίοδοι να αξιοποιήσουμε το budget μας.

    • Google Adwords

Ο πλέον διαδεδομένος τρόπος διαφήμισης στο διαδίκτυο. Αναλαμβάνουμε να στήσουμε την καμπάνια σας από την αρχή και είτε να την διαχειριζόμαστε είτε να σας εκπαιδεύσουμε στο πως θα την διαχειρίζεστε.

    • Διαχείριση-Διαφήμιση στα Social Media

Τα social media έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας και η παρουσία της επιχείρησής σας σε αυτά είναι επιβεβλημένη. Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό και την υλοποίηση ολοκληρωμένων εκστρατειών διαφήμισης καθώς και την διαχείρηση των σελίδων σας με στοχευμένες αναρτήσεις.

    • Email Marketing

Αναλαμβάνουμε τον σωστό σχεδιασμό των emails που θα στέλνετε. Το email marketing αποτελεί μία από τις πλέον οικονομικές μεθόδους διαφήμισης.

    • Αρθρογραφία για blog

Αναλαμβάνουμε να κρατάμε συνέχεια ενημερωμένο το blog σας. Οι τιμές ποικίλουν ανάλογα τον αριθμό των άρθρων που επιθυμείτε να “ανεβάζουμε”.