Διαφήμιση Google

Διαφήμιση Google

Η προσέλκυση νέων πελατών μέσα από μία διαφήμιση στην Google είναι απαραίτητη – και σε πολλές περιπτώσεις επιβεβλημένη – στην σημερινή εποχή. Το συστατικό που κάνει το συγκεκριμένο είδος διαφήμισης τόσο επιτυχημένο είναι απλό: είναι στοχευμένη σε πελάτες που αναζητούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Η δημιουργία της καμπάνιας αλλά και η καθημερινή παρακολούθησή της πρέπει να γίνει από ειδικό αλλιώς υπάρχει ο κίνδυνος να σπαταλάτε χρήματα χωρίς να έχετε το κέρδος που θέλετε.

…Ακολουθούμε κατά γράμμα τις οδηγίες της Google προκειμένου να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

Πόσο κοστίζει η διαφήμιση Google;

Αυτό το καθορίζετε εσείς. Η διαφήμιση Google σας χρεώνει σε κάθε κλικ που γίνεται. Το κόστος του κάθε κλικ αλλάζει διαρκώς. Κατά βάση καθορίζεται από την ζήτηση που υπάρχει την συγκεκριμένη χρονική περίοδο για τις λέξεις κλειδιά που έχουμε ορίσει. Έτσι, αν πχ έχουμε ορίσει ένα ποσό της τάξης των 5 ευρώ την μέρα και το κόστος του κάθε κλικ είναι κατά μέσο όρο 0,50 ευρώ, θα πάρουμε 10 κλικ.

Ποιος είναι ο στόχος;

Το ζητούμενο είναι αυτά τα κλικ να είναι όσο το δυνατόν πιο στοχευμένα. Γιατί; Γιατί τότε αυξάνονται πολύ οι πιθανότητες τα κλικ να μετατραπούν σε πελάτες. Έρευνες έχουν δείξει πως όσο πιο κοντά είναι η υπήρεσία μας σε αυτό που ψάχνει ο πελάτης, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να επικοινωνήσει μαζί μας ή να προβεί σε κάποια online αγορά. Για παράδειγμα, αν κάποιος ψάχνει συγκεκριμένα μία ειδικότητα σε μία περιοχή και εμφανιστούμε ψηλά στις αναζητήσεις, είναι πολύ πιθανό να μας καλέσει. Για αυτό τον λόγο είναι σημαντική τόσο η επιλογή των λέξεων κλειδιών όσο και των περιοχών που θα εμφανιζόμαστε.

Πως θα πετύχουμε τους στόχους μας;

Αυτό το επιτυγχάνουμε με συγκεκριμένες τεχνικές, καθημερινή παρακολούθηση και διορθώσεις. Η Google μας δίνει στατιστικά στοιχεία, τα οποία είναι δουλειά μας να επεξεργαστούμε και να αξιοποιήσουμε. Παρόλο που οι καμπάνιες αποδίδουν συνήθως γρήγορα, τα αποτελέσματα πρέπει να βελτιώνονται με τον καιρό εφόσον γίνεται σωστή ανάλυση των δεδομένων.

Διαφήμιση Google – Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την διαφήμιση Google; Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.