Δημιουργία eshop

Δημιουργία eshop

Η δημιουργία eshop είναι μία πολύ σημαντική απόφαση και σίγουρα πρέπει να την αναλάβει κάποιος ειδικός. Τα οφέλη είναι προφανή. Απευθύνεστε σε ευρύτερο κοινό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σύγχρονες μεθόδους για να προωθήσετε online τα προϊόντα σας και όλα αυτά μπορούν να γίνουν μειώνοντας πάγια έξοδα όπως εγκαταστάσεις, εξοπλισμός κ.α. Ακριβώς όμως, λόγω των παραπάνω, ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος και για αυτό πρέπει να χρησιμοποιηθεί συγκεκριμένη μεθοδολογία.

…Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πρέπει να εμπνέει εμπιστοσύνη στον επισκέπτη/υποψήφιο πελάτη. Design, λειτουργικότητα και ασφάλεια πρέπει να είναι όλα υψηλού επιπέδου.

Σε πρώτη φάση, ανάλογα με το πλήθος των προϊόντων, τα χαρακτηριστικά τους και αν θέλουμε να είναι πολυγλωσσικό το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, θα πρέπει να αποφασίσουμε ποια τεχνολογία είναι η ιδανική για την σωστή δημιουργία του eshop μας. Θα κάνουμε μία συνάντηση, ώστε να αναλύσουμε όλα τα δεδομένα και να προχωρήσουμε στα επόμενα βήματα. Σε κάθε περίπτωση, το ηλεκτρονικό σας κατάστημα θα έχει τα παρακάτω στοιχεία :

1
Responsive design. Στην σημερινή εποχή όπου περίπου το 75% των επισκεπτών του eshop σας, θα είναι από κινητά και tablet, είναι πολύ σημαντικό η ιστοσελίδα να εμφανίζεται σωστά σε όλες τις συσκευές.
2
Μαζική εισαγωγή προϊόντων. Μέχρι και χιλιάδες προϊόντα μπορούν να περαστούν μαζικά μέσα στο eshop σας κερδίζοντας πολύ χρόνο.
3
Φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης. Τηρούμε κατά γράμμα, όλους τους κανόνες που θέτουν οι ίδιες οι μηχανές αναζήτησης προκειμένου το ηλεκτρονικό σας κατάστημα να είναι όσο το δυνατόν πιο φιλικό προς αυτές.
4
Σύνδεση με τράπεζα. Σε περίπτωση που το επιθυμείτε, στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα θα μπορούν να γίνουν πληρωμές από οποιαδήποτε τράπεζα. 
5
Εύκολη διαχείριση. Είναι σημαντικό να μπορείτε γρήγορα και χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις να ενημερώνετε τα προϊόντα σας, να περνάτε πιθανές εκπτώσεις, να φτιάχνετε κουπόνια κ.α.
6
Κλάσεις μεταφορικών. Μπορείτε να καθορίσετε το κόστος των μεταφορικών για κάθε περιοχή στον κόσμο ξεχωριστά. Επίσης, μπορείτε να έχετε διαφορετικές χρεώσεις ανάλογα με το βάρος των προϊόντων. 
7
Στατιστικά στοιχεία. Ενσωμάτωση κώδικα καταγραφής της επισκεψιμότητας με σκοπό να μπορείτε να παρακολουθήσετε την συμπεριφορά των χρηστών και να εξάγετε χρήσιμα συμπεράσματα.

Κατασκευή ιστοσελίδων – Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.