Κατασκευή ιστοσελίδων

Κατασκευή ιστοσελίδων

Εξειδικευόμαστε στην κατασκευή ιστοσελίδων οι οποίες :

  • είναι σχεδιασμένες ώστε να αναδεικνύουν τις δυνατότητες της επιχείρησής σας
  • ακολουθούν όλες τις τεχνολογίες που απαιτούνται ώστε να είναι ασφαλείς αλλά και φιλικές προς τον χρήστη και τις μηχανές αναζήτησης
  • είναι εύκολα διαχειρίσιμες ώστε να μπορείτε εύκολα να ενημερώνετε το περιεχόμενό τους εφόσον αυτό απαιτείται

…Κάθε ιστοσελίδα που αναλαμβάνουμε αποτελεί και μία νέα πρόκληση. Η πολυετής εμπειρία μας αποτελεί εγγύηση για το αποτέλεσμα!

Σημαντικό ρόλο στην κατασκευή ιστοσελίδων παίζει ο σχεδιασμός που γίνεται εξ αρχής. Εξειδικευμένος γραφίστας αναλαμβάνει το οπτικό κομμάτι. Στην σημερινή εποχή όμως για να θεωρηθεί μία ιστοσελίδα καλή, παίζουν ρόλο και άλλα πράγματα όπως :

1
Responsive design. Στην σημερινή εποχή όπου περίπου το 75% των επισκεπτών της ιστοσελίδας σας, θα είναι από κινητά και tablet, είναι πολύ σημαντικό η ιστοσελίδα να εμφανίζεται σωστά σε όλες τις συσκευές.
2
Φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης. Τηρούμε κατά γράμμα, όλους τους κανόνες που θέτουν οι ίδιες οι μηχανές αναζήτησης προκειμένου να είναι η ιστοσελίδα σας όσο το δυνατόν πιο φιλική προς αυτές.
3
Ταχύτητα.Χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα εργαλεία και κάνοντας τις σωστές παραμετροποιήσεις, μειώνουμε τον χρόνο φόρτωσης της εκάστοτε ιστοσελίδας.
4
Εύκολη διαχείριση. Είναι σημαντικό να μπορείτε να ενημερώνετε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας μέσω ενός blog πχ χωρίς να απαιτούνται γνώσεις προγραμματισμού.
5
Στατιστικά στοιχεία. Ενσωμάτωση κώδικα καταγραφής της επισκεψιμότητας με σκοπό να μπορείτε να παρακολουθήσετε την συμπεριφορά των χρηστών και να εξάγετε χρήσιμα συμπεράσματα.

Κατασκευή ιστοσελίδων – Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.